μουσική δωματίου

 • Έχει κάνει εμφανίσεις με το αγγλικό συγκρότημα προκλασικης μουσικής ACCADEMIA ARCADIANA.
 • Με το HELENA INTERNATIONAL TRIO του οποίου ήταν συνιδρύτρια (φωνή, φλάουτο και τσέμπαλο), συμμετείχε σε διεθνή φεστιβάλ όπως π.χ. στο φεστιβάλ Πάτρας, και έδωσε συναυλίες μεταξύ άλλων στο Λονδίνο και στο Άμστερνταμ. Το τρίο είχε ειδικευτεί σε μουσική γυναικών συνθετών και ηχογράφησε και για το BBC στο Λονδίνο.
 • Είναι η ιδρύτρια και τραγουδίστρια του VOX ANTIQUA ενός από τα γνωστότερα νορβηγικά συγκροτήματα μεσαιωνικής μουσικής.
  Το ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ του συγκροτήματος αποτελείται από πολλά διαφορετικά προγράμματα όπως π.χ. τραγούδια των τροβαδούρων και των τρουβέρ, τραγούδια των σταυροφοριών, τραγούδια προσκυνητών από το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλλα και το Μονσερράτ της Ισπανίας, Σκανδιναβικό μεσαιωνικό ρεπερτόριο, το Γάλλο-Κυπριακό χειρόγραφο, Αγγλικός μεσαίωνας, και φυσικά έργα όλων των γνωστών σπουδαίων συνθετών του μεσαίωνα όπως π.χ. της Χίλντεγκαρντ φον Μπινγκεν, του Γκιγιώμ δε Μασώ, του Αμπελάρ, του Φραντζέσκο Λαντίνι και πολλών άλλων.
  Η χρονική περίοδος που καλύπτεται είναι περίπου από το 1000 ως το 1450.
  Τα όργανα που χρησιμοποιούνται είναι αντίγραφα μεσαιωνικών οργάνων και οι εκτελέσεις βασίζονται σε εκτεταμένη και πολύχρονη έρευνα των πηγών που υπάρχουν σε συνδυασμό με την φαντασία και τη δημιουργικότητα των μελών του συγκροτήματος.Από το 1985 έχουν κάθε καλοκαίρι συναυλίες στα ερείπια μεσαιωνικού μοναστηριού του Όσλο,υπό την αιγίδα του δήμου του Όσλο.
  Έχουν εμφανιστεί κατ επανάληψη σε εκδηλώσεις του Πανεπιστήμιου του Όσλο πάνω σε μεσαιωνικά θέματα, σε σειρά εκπαιδευτικών αλλά και ψυχαγωγικών προγραμμάτων στην τηλεόραση, καθώς και σε πολυάριθμες άλλες συναυλίες και περιοδείες.
  Το 2004 έκαναν τουρνέ στην Πολωνία και συμμετείχαν στο διεθνές φεστιβάλ στη Ρόδο,<Μέρες μουσικής>
 • Παρουσιάζει πολλά διαφορετικά προγράμματα μουσικής ΜΠΑΡΟΚ (και θρησκευτικά και κοσμικά) με continuo και σε συνδυασμό με άλλα όργανα.
 • Θεματικά προγράμματα με πιάνο π.χ. ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΣΥΝΘΕΤΕΣ, ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ
 • Σύγχρονα έργα με διαφορετικά όργανα συνοδείας και a cappella
 • ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΗ μουσική (κυρίως χορωδιακή a cappella)